Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Aktuális

2020.01.24, péntek

Legyen Ön is vendégünk! Cégünk 2020 február és március hónapban, több állomásos szakmai szemináriumot szervez, amelyre minden szakmabeli érdeklődött szeretettel várunk. A szakmai napon megismerkedhetnek legújabb szolgáltatásainkkal, tájékozódhatnak a legfrissebb energia piaci trendekről, beszerzési lehetőségekről, iparági tapasztalatokról. A rendezvényen kiemelt figyelmet fordítunk az energiabeszerzés forradalmaként tekinthető Dinamikus Energia Beszerzésre. A nap végén pedig vendégeink Klein Dávid és Suhajda Szilárd expedíciós hegymászók "Egy álomtól a csúcsig - és tovább" című előadásával zárjuk a napot.

 

További információ…

 

2019.12.08, vasárnap Ki korán kel, aranyat lel! – Földgázenergia-beszerzés 2020-2021

3 éves mélypontra csökkent a földgáz világpiaci jegyzési ára a nemzetközi tőzsdéken, ami a Fogyasztók számára kitűnő lehetőség, hogy hosszabb távra fixálják a kialakult kedvező árszinteket! 

Kössön szerződést már most a következő földgáz időszakra és profitáljon az időzítésből! Fixálja le az árat hosszabb távra, úgy egy esetleges áremelkedésre is immunissá válik!

Különös tekintettel fontos lehet az időzítés hiszen az orosz-ukrán gázvita még nem rendeződött, ami drasztikus áremelkedést okozhat!

A legkedvezőbb árszint elérésének érdekében kérje támogatásunkat,  hogy megtaláljuk önnek a piac legkedvezőbb ajánlatát meglepetések és apróbetűk nélkül, hiszen az elmúlt év megmutatta, hogy nem elég jó árat elérni, szükség van olyan szerződésekre, ahol a kereskedők egyoldalúan nem érvényesíthetnek szerződés időszak alatt áremeléseket és egyéb hátrányos feltételeket!

2020.02.21, péntek

Heti lapszemlénkben a legfrissebb energiapiaci híreket, aktualitásokat osztjuk meg Olvasóinkkal

 

 

 

Ajánlatot tett az Opus Global az E.ON leányvállalatára

Ajánlatot tesz a Mészáros Lőrinc-féle Opus Global Zrt. az E.ON magyarországi kis- és középvállalkozásokat, önkormányzatokat, valamint nagyvállalatokat kiszolgáló áramszolgáltató üzletére, a  E.On Energiakereskedelmi (EKER) Kft.-re, derül ki az Opus a BÉT honlapján közreadott közleményéből. 

2020.02.13, csütörtök

Újabb nyolcezresre indul az Eseményhorizont két hegymászója, Klein Dávid és Suhajda Szilárd. A Magyar Makalu Expedíció egyik kiemelt támogatója a Sourcing Hungary Kft. Az eseményről február 12-án a Big Wall mászóteremben tartottak sajtótájékoztatót, ahol az alaptábori felszerelés egy részét is bemutatták.

2020.02.12, szerda

 

2016-ban a Párizsi Egyezményt 195 ország írta alá, melynek keretében az egyes országok hozzájárulási tervet tettek le a globális felmelegedést okozó üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére.

 

Németország és Anglia célkitűzései közé emelte a zéró-karbon környezetvédelmi politikát, melynek értelmében 2050-ig megpróbálják az üvegházhatást okozó gázok kibocsájtását teljesen megszüntetni.

Oldalak