Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

SOURCING a TOP 100 között a KKV méretű cégek 1,1 milliós mezőnyében!

Az elmúlt években a hazai TOP 200 vállalati rangsor mintájára immáron a KKV cégeket is rangsorolják, ami azért izgalmasabb, mert ebben a szegmensben  hazánkban jelenleg  mikró- és nagyvállalati szegmens nélkül ca. 1,1 millió  kis- és középvállalkozás (250 fő alatti, de 10 fő feletti létszám vagy 50 millió EUR alatti, de 2 millió EUR feletti éves árbevétel) működik, így sokkal nagyobb a mezőny!

A vállalatokat nyilvánosan elérhető cégadatbázisokból előminősítik és pénzügyi mutatók alapján, alapvetően cégérték szerint rangsorolják a TOP 1%-ot, az úgynevezett „felső tízezret”, ami ca. 11.100 vállalatot jelent ebben a szegmensben. Ezen belül is öt gazdasági szektorba sorolva (ipari, építőipari, szolgáltatás, mezőgazdaság, kereskedelem) szakmai zsűri választja ki  a TOP 1%  élmezőnyéből azt a TOP 100 vállalatot, akik teljesítményük és cégértékük szerint a KKV szektor gazdasági motorjának elitjét alkotják, akik automatikusan megkapják a KKV TOP100 tanúsított vállalat cím használatát!

Társaságunk a 2016-os eredménye alapján szolgáltatási szektorba 47. helyezést ért el, ezzel bekerült a hazai KKV vállalatok szűk elitjébe, mint KKV TOP100 tanúsított vállalat! 

Óriási siker, hogy kisvállalatként sikerült a középvállalati mezőnyben helytállni, ahol 250 fős alkalmazotti létszámig vagy éves 15 milliárdos árbevételig bezárólag nagyobb cégek is felsorakoztak!

Büszkék vagyunk ez elért sikerre és köszönjük partnereinknek a bizalmat, akik nélkül nem érhettük volna el ezeket az eredményeket! A KKV TOP100 cégei olyan vállalkozások, amelyek végső tulajdonosai 50%-ot meghaladó mértékben magyar magánszemélyek, valamint a cégekkel szemben az elmúlt 2 évben nem volt regisztrált negatív eljárás és személyi jellegű ráfordításaik sem maradnak el jelentősen az ágazati átlagoktól. Ez a tanúsítvány a magyar piacon különleges abból a szempontból, hogy nem megvásárolható – ezt egyértelmű üzleti eredmények alapján egy független szakmai zsűri adja.

További információk: https://kkvtop100.hu/

GRATULÁLUNK SOURCING, ez egy kitűnő csapatmunka volt!