Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Társadalmi felelősségvállalás

Karácsonyi karitatív nap - Jászberény

2018.12.19, szerda

Nagy örömünkre idén is részt vehettünk a jászberényi SZENT ISTVÁN KÖRÚTI EGYSÉGES GYÓGYPEDAGÓGIAI MÓDSZERTANI INTÉZMÉNY, ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKISKOLA ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTŐ ISKOLA karácsonyi évzáró műsorán. Az iskola 170 tanulója és pedagógusaik hatalmas lelkesedéssel készültek az előadásra, és gyönyörű gyertyatartót, asztali díszt is készítettek nekünk.

Reméljük, ajándékainkkal nekünk is sikerült örömet szerezni a gyerekeknek, hiszen mindenkinek jutott egy kis játék és édesség.

EREDMÉNY – Annapurna jótékonysági aukció a gyerekekért

2016.06.15, szerda

Nagy sikerrel zárult 2016. június 07-én a Sourcing Hungary Kft. szervezésében megrendezésre kerülő Annapurna Jótékonysági Aukció.

 A résztvevő licitálók az árverési tárgyakért összesen 1.463.117 forintot fizettek ki a kedvezményezettek bankszámláira. A nyereménytárgyakat személyesen Klein Dávid adta át irodánkban a támogatók egy részének, akik pedig nem tudtak részt venni a tárgyátadáson, postán kapták meg a Dávid által dedikált Annapurnás ajándéktárgyakat. Köszönjük a nagylelkű támogatást az összes résztvevőnek!

 

Annapurna jótékonysági aukció a gyerekekért - Virtuális kalapács alatt Klein Dávid csúcson járt teleszkópos túra botja

2016.05.25, szerda

Klein Dávid a Johnnie Walker Annapurna Expedíció keretében 2016. május 1-jén helyi idő szerint 13:30-kor érte el az Annapurna 8091 méter magas csúcsát oxigénpalack használata nélkül. Ez óriási hazai siker, hiszen korábban magyar hegymászó még nem járt a világ egyik legveszélyesebbnek tartott hegycsúcsán. 

2015.12.16. SOURCING KARITATÍV NAP – JÁSZBERÉNY

2015.12.17, csütörtök

Köszönjük a jászberényi Szent István Körúti Általános Iskola és Speciális Szakiskola diákjainak felejthetetlen karácsonyi előadását. Fantasztikus élmény volt végre személyesen is találkozni a gyerekekkel, átadni nekik az összegyűjtött ajándékokat és látni az örömöt az arcukon.

Karácsonyi Adománygyűjtés és Karitatív Nap

2015.11.09, hétfő


A társadalmi felelősségvállalás a Sourcing Hungary Kft. életében mindig is fontos volt, így a hagyományokat követve cégünk idén karácsonykor is igyekszik segítséget nyújtani, és örömöt szerezni. Ezúttal a jászberényi Szent István Körúti Általános Iskola és Speciális Szakiskola közel 170 hátrányos helyzetű, sérült diákjának.

Sourcing Karitatív Nap - Önkéntesen a KÉKTÚRA Tiszta Útvonaláért

2015.10.10, szombat

A Sourcing csapata 2015. október 09-én, pénteken ismét tanúbizonyságot tett, hogy mindig van mit tenni a környezetünkért. Az Országos KÉKTÚRA útvonalának egy rövid szakaszát (Hűvösvölgyben a Fenyőgyöngye Vendéglőtől Solymár felé haladva) tisztították meg a felelőtlen, környezetükre igénytelen emberek nyomaitól.

Sourcing Karitatív Nap – Jászberény

2015.09.25, péntek

Cégünk dolgozói a Sourcing Karitatív Nap keretében 2015. szeptember 18-án, pénteken a jászberényi Klapka György Szakközép- és Szakiskola, Általános Iskola és Speciális Szakiskola Szent István körúti Tagintézményébe látogattak el, hogy az intézményvezető és a teljes tantestület segítségével részt vegyenek az iskola kerítésének, udvari játékainak és padjainak lefestésében.

Karácsonyi támogatás a Monor és Környéke Csellengők Állatotthon részére

2014.12.19, péntek

Társaságunk életében az idei év végén is kiemelt szerepet kap az elesettek és rászorulók támogatása.  A korábbi hagyományokat követve cégünk ismét összefog és támogatatást nyújt a Monor és Környéke Csellengők Állatotthon gazdátlan, kivert, és éheztetett kisállatainak.

Sourcing Támogatás a Hungary Ambulance Mentőrobogó Szolgálat részére

2014.06.04, szerda

A Sourcing Hungary Kft. 500.000  Forint adománnyal járult hozzá, hogy a HUNGARY AMBULANCE Közhasznú Nonprofit KFT. Mentőrobogó Szolgálata a 2014-es évben is tovább folytatassa életmentési tevékenységét.

Jótékonysági vacsora az Állatsegítő Alapítványnál

2014.05.30, péntek

Kisfalvi Nyína, Miskolci Állatsegítő Alapítvány elnöke egy jótékonysági vacsora keretében személyesen adta át,  Szentpétery Arnoldnak a Sourcing Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának az alapítvány köszönő oklevelét.

Társaságunk a tavalyi évben 500 000 Forinttal támogatta a Miskolci Állatsegítő Alapítványt, ezzel hozzájárulva több mint 350 kutya és 30 macska életének megmentéséhez.

Oldalak