Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Mikulás-sapkában a gyerekekért - 2019

Tisztelt Olvasó, Tisztelt Partnerünk!

Ezúton kérjük, Önöket tartsanak velünk és szerezzünk együtt boldog pillanatokat a Démétér házban gyógyuló gyerekeknek! Legyünk mi a 10 000 Mikulás egyike, akik idén megajándékozzák a Démétér Ház lakóit egy mikulás sapkás fényképpel és egy személyes üzenettel: Veletek vagyunk, gondolunk rátok, gyógyuljatok meg minél hamarabb!

2019 december 6-án kérjük, hogy készítsenek Mikulás-sapkás képeket: magukról vagy együtt családjukkal, barátaikkal, kollégáikkal vagy bárkivel, aki szívesen meglepné a gyerekeket. A fényképet töltsék fel és használják a #10000mikulas hashtaget.

Ezen felül aki anyagilag is támogatná az alapítványt, egy SMS-sel megteheti: a 79-es kódot kell küldeni a 13600-as telefonszámra, ez 500 Ft adományt jelent az alapítványnak.

És hogy lássák, miről van szó, mire gyűjt az alapítvány:

A Démétér Ház egy olyan épület a László kórház területén, ahol a daganatos gyerekek, akiknek csontvelő átültetésen estek át, a műtét után a házban együtt lakhatnak a szüleikkel. Mivel itt van az országos központ, ezért a vidéki betegeket is itt műtik. A transzplantáció után a gyerekek egy hónapig még a kórházban vannak egy teljesen steril szobában. Utána viszont még további 2-3 hónapig a kórház közelében kell lenniük, hogy ellenőrzésekre tudjanak járni. Ezért van ez a ház, ahol minden családnak van egy külön kis apartmanja, hogy otthonosabb környezetben lehessenek együtt. Illetve a szülők addig is itt lehetnek, amíg a gyerek a kórházi osztályon van, így nem kell naponta többszáz km-t utazniuk a látogatás miatt.

További részleteken a demeterhaz.hu oldalon találtok!