Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Akklimatizáció felsőfokon - szakmai szemináriumot tartottunk

Február 24-én nagy érdeklődés mellett megrendeztük az Akklimatizáció felsőfokon, avagy a Dinamikus Energia Beszerzés című szakmai szemináriumunk első alkalmát Budapesten. Az előadásokon a cég vezetői mutatták be a megújult Sourcing 2.0 eddigi történetét és sikereit, valamint a közelmúlt változásait. Fontos információk hangzottak el a legfrissebb energia piaci trendekről, és kiemelt figyelmet kapott az energia beszerzés forradalmának tekinthető Dinamikus Energia Beszerzés. Az eseményt Klein Dávid és Suhajda Szilárd expedíciós hegymászók előadása zárta. 

Elsőként Csizmár Emese operatív igazgató mutatta be a cég fejlődésének történetét valamint társadalmi szerepvállalását és a karitatív tevékenységét. A Soucing Kft. 2010 óta számos civil szervezet és intézmény munkáját támogatta anyagilag vagy önkéntes munkával.

Ezután Szentpétery Arnold ügyvezető igazgató beszélt a megújult Sourcing 2.0 szellemiségéről, melynek fontos értékei a fenntarthatóság, a rugalmasság, a szakértelem és a tisztességes piaci magatartás támogatása, valamint egy olyan együttműködés létrehozása a kereskedők, a vállalatok és a tanácsadók között, ami hosszú távú "win-win" helyzetet teremt minden piaci szereplő számára.

A mindenki által nap mint nap tapasztalható környezeti változások miatt kiemelten fontos az energiahatékonyság támogatása, hogy a törvényi minimumom felül is tegyünk az energiafogyasztás csökkentéséért. 

A rendezvény következő részében négy szakmai előadás hangzott el a legújabb energia beszerzési trendekről, tapasztalatokról, lehetőségekről. 

Szentirmai Tamás kereskedelmi igazgató a villamos enegia beszerzés területéről beszélt: milyen tényezők hatnak az árakra, hogyan változtak meg a beszerzési startégiák, valamint miért fontos az energia beszerzési tanácsadás. 

A földgáz energia beszerzés tapasztalatairól Koronczai Zsolt üzletfejlesztési igazgató tartott előadást, melyben az alapvető szakmai tudnivalókon túl szó esett a kockázatkezelésről és a megfelelő döntésekhez szükséges erőforrásokról is. 

Az energia beszerzés forradalmának tekinthető dinamikus energia beszerzést Szentpétery Arnold mutatta be a résztvevőknek, ismertetve a Sourcing Kft. szolgáltatásait, melyek teljes körű támogatást nyújtanak a műszaki- és energetikai szakértelemtől a projekt menedzsmenten át a jogi tanácsadásig. A dinamikus energia beszerzés előnyei közé tartozik  - a statikus beszerzéssel szemben - a rugalmasság, a gyors reagálás a piaci változásokra, valamint a kockázatkezelés. 

A szakmai előadások sorát a Sourcing Flexi Fix szolgáltatás bemutatása zárta. Az új termék előnyeiről és eddigi tapasztalatokról, elért megtakarításokról Hrustinszki Balázs termékmenedzser beszélt. 

A rendezvény végén vendégeink voltak Klein Dávid és Suhajda Szilárd expedíciós hegymászók, akik idén tavasszal a Sourcing Kft támogatásával a Makalu 8462 m magas csúcsára indulnak. A korábbi közös expedícióikról mesélve elmondták: ahogy az energia beszerzés területén, úgy náluk is fontos a megfelelően kidolgozott stratégia, az időzítés és a jó partnerválasztás - hiszen ezek tudnak sikeressé tenni egy küldetést.

További rendezvényeinkre itt tud jelentkezni: 

https://www.sourcing.hu/MEGHIVO-Sourcing-2020-Akklimatizacio-felsofokon-avagy-a-Dinamikus-Energia-Beszerzes