Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Heti lapszemle - 11. hét

Heti lapszemlénkben a legfrissebb energiapiaci híreket, aktualitásokat osztjuk meg Olvasóinkkal

 

 

 

Geotermikus erőművet építenek Mosonmagyaróváron
 
Hárommilliárd forintból építenek geotermikus erőművet Mosonmagyaróváron, amely Varga Mihály szerint a megújuló energia használatának egy olyan újabb állomása lesz, amely a további fejlesztésekhez is mintaként szolgálhat majd. 
 
 
 
Csökkent az olaj és a földgáz termelése Oroszországban
 
Oroszországban csökkent a kőolaj és a földgáz termelése az idei első két hónapban éves összevetésben.Hivatalos orosz adatok szerint a február végével záródott két hónapban 88,160 millió tonna kőolajat bányásztak Oroszországban, ami 1,4 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál.
 
 

Hazai energiaszolgáltató anyacégét osztják fel

Feldarabolják az Elmű-Émász társaságcsoport német tulajdonosát, az Innogy nevű céget – írták hétfőn német lapok. A tervek szerint az RWE német energetikai óriáscég megújuló energiaforrásokra szakosodott leányvállalata a versenytárs E.ON-hoz kerül, az RWE pedig tőkeemelés révén 16,67 százalékos tulajdonrészt szerez az E.ON-ban.

Tovább a teljes cikkre...

 

Csökken az amerikai olajár
 
A kőolaj ára a hétfői közel egy százalékos esés után kedd reggel tovább csökkent a várakozásra, hogy áprilisban tovább nő az amerikai palaolajtermelés.
 
 
 
Nyereséget termelt tavaly az E.ON
 
Az E.ON profittal zárta a tavalyi évet az egy évvel korábbi komoly veszteség után – közölte a német energiaipari cég.Az E.ON adózott eredménye 3,93 milliárd euró volt az egy évvel korábbi, 8,45 milliárd euró rekordnagyságú veszteség után – közölte a német energiacég. Az egyszeri tételektől megtisztított tavalyi eredmény 904 millió euróról 1,43 milliárd euróra nőtt, a kamat és adófizetés előtti eredmény (EBIT) pedig csaknem 1 százalékkal, 3,1 milliárd euróra mérséklődött.
 
 
 
Újabb naperőművel erősít az Alteo
 
Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. a domaszéki és a monori naperőmű projektek után balatonberényi erőművel bővíti naperőműves portfólióját.Az Alteo kedden, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján bejelentette, hogy megvásárolta a Péberény Ingatlanhasznosító Kft.-t, amelynek a jegyzett tőkéje 100 millió forint.