Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 478 Mrd Ft
Projektek száma: 8900 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11000 GWh
Földgáz energia: 2270 Mio m3
Elért meg- takarítás: 45 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Heti lapszemle - 25. hét

Heti lapszemlénkben a legfrissebb energiapiaci híreket, aktualitásokat osztjuk meg Olvasóinkkal

 

 

 

Új típusú csalásra figyelmeztet az E.On

Az elmúlt napokban az E.On ügyfélszolgálatára új típusú visszaélési kísérletekről szóló jelzések érkeztek. A bejelentések szerint az E.On Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. nevével visszaélve, számítástechnikai termékek értékesítésére vonatkozó ajánlattal és - valójában fiktív - számlára (díjbekérésre) hivatkozva próbálják ismeretlenek elérni, hogy különböző összegeket átutaljanak számukra.
 
 
 
A főváros stratégiai partnere lett a Mol
 
Elsősorban a közlekedés és a környezeti problémák kezelésének területén tudnak együttműködni.Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a fővárosi önkormányzat és a Mol-csoport – a dokumentumot Tarlós István főpolgármester és Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója írta alá Budapesten.
 
 
 
2,5 milliárd forintos beruházást hajt végre az E.ON Tolnában
 
2,5 milliárd forintot fordít az E.ON-csoport áram- és gázhálózati beruházásokra és üzemeltetésre Tolna megyében idén, a cég dél-dunántúli áramhálózati társaságának vezérigazgatója kiemelte, hogy a gázhálózat karbantartására, fejlesztésére 700 millió forintot, az áramhálózatra több mint 1,8 milliárd forintot költ az E.ON.
 
 

Bizonytalan az OPEC-csúcs kimenetele

Egyre jobban éleződnek a kitermeléskor­látozás körüli feszültségek, Oroszország és Szaúd-Arábia növelne, de sokan nem is képesek erre. A piac már beárazta az elmúlt hetekben a pénteki OPEC-csúcs várható kimenetelét. Ennek ellenére az elemzők szerint nehéz pontosan előre jelezni a döntést az egyre feszültebb légkörben. Irán elutasítja azt az orosz elképzelést, amely szerint a napi kitermelést 1,5 millió hordóval kellene növelni. Moszkva szerint a magasabb olajár nem csökkentené a keresletet. Szakértők szerint viszont az sincs kizárva, hogy Oroszország és a szintén a termelés növelése mellett kiálló Szaúd-Arábia meghátrál, ha ugyanis a többiek beleegyezése nélkül növelik a termelést, azzal próbára tehetik az egyezség jövőjét.

A vártnál kevesebb pluszenergia kell

Lassabban nő az ország energiaigénye annál, mint amit a 2011-ben készült és egy évre rá megjelent Nemzeti energiastratégia megfogalmazott – derül ki a felhasználási várakozások napokban közzétett frissítéséből.

Tovább a teljes cikkre...