Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 478 Mrd Ft
Projektek száma: 8900 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11000 GWh
Földgáz energia: 2270 Mio m3
Elért meg- takarítás: 45 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Heti lapszemle - 35. hét

Heti lapszemlénkben a legfrissebb energiapiaci híreket, aktualitásokat osztjuk meg Olvasóinkkal

 

 

 

Erre figyelmeztet Kína legnagyobb olajcége

A Sinopec, Kína legnagyobb olajfeldolgozójának fél éves profitja jelentősen nőtt, de arra figyelmeztetett, hogy a következő hat hónapban lassulhat az üzemanyag kereslete. A cég közleménye szerint a hathavi adózott eredménye 41,6 milliárd jüan (6,05 milliárd dollár, 1 jüan=40,76 forint) lett, ami 53,6 százalékos növekedés a tavalyi azonos időszakhoz képest. Elemzők némileg kisebb, 50 százalékos nyereségnövekedésre számítottak.

Tovább a teljes cikkre...

 

Növelte árbevételét az Alteo

Az Alteo Csoport 2018 első félévében összesen 351 millió forintos nettó eredményt ért el, a teljes árbevétele 9 milliárd 277 millió forint volt, amely 642 millió forinttal több az előző év azonos félévéhez képest – derül ki a vállalatcsoport IFRS szerinti konszolidált beszámolójából. Az első félévet az Alteo 936 millió forintos EBITDA-értékkel zárta.

Tovább a teljes cikkre...

 

A magyar kormány az Északi Áramlat-2 pártján áll

A Külügyminisztérium parlamenti államtitkára Ungár Péter képviselői kérdésére adott válaszában kiemelte, hogy a ''magyar kormány minden olyan lehetőséget megvizsgál, amely értelmezhető időtávon belül, versenyképes árakkal, valamint a forrás- és útvonaldiverzifikációt regionális és uniós szinten megvalósítva tudná emelni hazánk hosszú távú energiabiztonságát'' - írja az Index.

Tovább a teljes cikkre...

 

Az E.ON megháromszorozza jelenlegi napelemes kapacitásait

Június végén rendszerbe kapcsolta első saját napelemtelepeit az E.ON. A Szigetváron felépített hét darab, 500 kW névleges teljesítményű egység és a mohácsi 500 kW-os napelempark éves szinten kétezernél is több háztartás éves energiaigényét biztosítja megújuló forrásból. Az E.ON szerint a 1,5 milliárd forintos beruházást több hasonló követi majd a közeljövőben, társaság célul tűzte ki, hogy megháromszorozza jelenlegi napelemes kapacitásait.

Tovább a teljes cikkre...

 

A Teslával működik együtt a Mátrai Erőmű

A Mátrai Erőmű Zrt. a tavalyi 9,1 milliárd forintos veszteség után az idén egymilliárdos nyereséget vár - mondta a Világgazdaságnak a társaság vezérigazgatója. Valaska József a társaság megújuló energiára épülő fejlesztési terveiről is beszélt a lapnak, a stratégiát a szeptember 19-i közgyűlés tárgyalja majd.

Tovább a teljes cikkre...