Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 460 Mrd Ft
Projektek száma: 8800 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 9900 GWh
Földgáz energia: 2250 Mio m3
Elért meg- takarítás: 45 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Heti lapszemle- 45.hét

Heti lapszemlénkben a legfrissebb energiapiaci híreket, aktualitásokat osztjuk meg Olvasóinkkal

 

 

 

Egységes márkanév alatt a Nemzeti Közművek társaságai

Az NKM Nemzeti Közművek Zrt. tulajdonában lévő áram- és földgázszolgáltató társaságok, valamint leányvállalataik 2017. november 6-ával egységesen, Nemzeti Közművek márkanévvel és egységes arculati megjelenéssel folytatják tevékenységüket.

Tovább a teljes cikkre...

 

Nagy kihívások előtt a magyar energiaipar

Hamarosan teljessé válik a teljes Metár rendszer működtetéséhez szükséges szabályrendszer, Magyarországnak azonban további lépéseket kell tennie a megújuló energiaforrások terjedése terén; a Paks 2 beruházás újabb mérföldkőhöz érkezett; a Mol napelemfarmokat telepít és megépíti új székházát; a hazai földgázpiac konszolidációs időszak előtt áll, a folyamat kifutása pedig az általános nagytrendekkel összehangban az lehet, hogy végül a fogyasztóknál találkoznak az egyre inkább integrált iparágak és szolgáltatások - hangzott el a Portfolio Energy Investment Forum 2017 konferencián. A hazai és globális energiaszektor legaktuálisabb kérdéseit járják körül az iparági szakértők a Portfolio hagyományos szakmai rendezvényén.

Tovább a teljes cikkre...

 

Kevesebb pénz megy energiakutatásra

Zsugorodik az energiával kapcsolatos kutatásokra szánt pénz a Nemzetközi Energiaügynökség tagországai között állami szinten és a privát szférában is. Tavaly már az egymást követő negyedik évben esett az energiával kapcsolatos kutatásra, fejlesztésre, demonstrációs projektekre fordított együttes költségvetési pénzek összege a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) tagországai között.

Tovább a teljes cikkre...

 

Lassulhat a kereslet bővülése az OPEC tagországok nyersolaja iránt

Nem merte megbecsülni az olaj éves átlagárát az OPEC az idei éves jelentésében. Azt viszont közölte: a vártnál lassabban nőhet az igény a szervezet tagállamai által kitermelt olajra. A globális olajigény a 2030-as évek második felében tetőzhet – áll a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) tegnap kiadott éves jelentésében. Pontos évet nem adott meg a szervezet, az elemzés szerint 2040-re napi 111 millió hordóra érhet a kereslet, amelyből az OPEC részesedése 46 százaléknyi lehet.

Tovább a teljes cikkre...