Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Heti lapszemle - 7. hét

Heti lapszemlénkben a legfrissebb energiapiaci híreket, aktualitásokat osztjuk meg Olvasóinkkal

 

 

 

Befejezi az energiaszolgáltatást az Elmű-Émász

Az Elmű-Émász Energiaszolgáltató Zrt. befejezi a villamos energia egyetemes szolgáltatását, és 2,2 millió felhasználójának átvételére az energiahivatal közzétette a nyilvános felhívást. Így az érintett felhasználók ellátása zavartalan marad, az ügyfeleknek egyelőre semmi teendőjük nincs. (Forrás: vg.hu)

Tovább a teljes cikkre...

 

Az MVM átvenné az ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfélkörét

Az MVM Csoporthoz tartozó MVM Next vizsgálja annak lehetőségét, hogy miként tudja biztosítani a villamosenergia szolgáltatást annak a lakossági ügyfélkörnek, amelyet jelenleg az ELMŰ-ÉMÁSZ lát el. Az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. nemrég kezdeményezte egyetemes szolgáltatói engedélyének visszaadását, amelynek kapcsán a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal nyilvános felhívást tett közzé. (Forrás: vg.hu)

Tovább a teljes cikkre...

 

A fekete arany drágulására számítanak a piacon

A 2020-as esztendő kérdése volt, hogy gazdasági téren mekkora visszaesést okoz a járvány a világ országainak. A vita tárgya az volt, hogy az ábécé – szerencsére csak a latin jöhetett szóba – melyik betűjének alakját ölti majd magára a kilábalás lefolyásának diagramja. Konszenzus még mindig nincs, viszont a világ nagy részén a folyamat jócskán átnyúlik az idei évre is. (Forrás: vg.hu)

Tovább a teljes cikkre...

 

Alig próbálkoztak barnamezős projekttel

A tender hat legnagyobb győzteséből négynek német, spanyol, hongkongi és brit végső többségi tulajdonosa van.  (Forrás: vg.hu)

Tovább a teljes cikkre...

 

Üzemzavar volt a paksi kazettatárolóban

A hétfokozatú nemzetközi INES nukleáris biztonsági skálán 1-es besorolást kapott a Kiégett Kazetták Átmeneti Tárolójában történt esemény.  (Forrás: vg.hu)

Tovább a teljes cikkre...

 

Állami támogatással napelemet a tetőre? Ezt mindenképpen érdemes tudni

A napelemes rendszerekre vonatkozó bruttó 450 ezer forint/kW értékhatár a kisebb rendszerek esetében alacsonynak bizonyulhat, míg a nagyobb teljesítményű háztartási naperőműveknél a prémium minőség, illetve „extrák” felmerülése esetén képezheti a megvalósítás akadályát. Ahhoz, hogy a támogatással megvalósított napelemes rendszerekre a szaldó elszámolás vonatkozhasson, a használatbavételnek július 1. előtt meg kell történnie, ehhez pedig nagyjából február végéig el kell indítani a projektet. Sok cég viszont már hónapokra előre lekötötte a kapacitását.  (Forrás:portfolio.hu)

Tovább a teljes cikkre...

 

Eurómilliárdok és Damoklész kardja: a klímavédelem hamarosan Magyarországon is alapvető elvárás lehet

A zöld szempontok egyre hangsúlyosabbá válnak az állam, a vállalatok és a háztartások körében is. Ma már nemcsak trendi előtérbe helyezni a klímavédelmet, de eurómilliárdok is múlhatnak ezen. Akinek ez nem lenne elég, hogy elmozduljon a klímavédelem irányába, annak marad a szabályozói nyomás, amely pillanatok alatt képes lesújtani az egyes iparágakra. (Forrás:portfolio.hu)

Tovább a teljes cikkre...

 

Geotermális távfűtési rendszert alakítottak ki Mátészalkán

Környezetbarát, geotermális energiát hasznosító távfűtési rendszer kezdi meg működését a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátészalkán - közölte a szolgáltató távhőtermelői engedélyét kiadó Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) hétfőn az MTI-vel. (Forrás:portfolio.hu)

Tovább a teljes cikkre...