Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Ki korán kel, aranyat lel! – Földgázenergia-beszerzés 2020-2021

3 éves mélypontra csökkent a földgáz világpiaci jegyzési ára a nemzetközi tőzsdéken, ami a Fogyasztók számára kitűnő lehetőség, hogy hosszabb távra fixálják a kialakult kedvező árszinteket! 

Kössön szerződést már most a következő földgáz időszakra és profitáljon az időzítésből! Fixálja le az árat hosszabb távra, úgy egy esetleges áremelkedésre is immunissá válik!

Különös tekintettel fontos lehet az időzítés hiszen az orosz-ukrán gázvita még nem rendeződött, ami drasztikus áremelkedést okozhat!

A legkedvezőbb árszint elérésének érdekében kérje támogatásunkat,  hogy megtaláljuk önnek a piac legkedvezőbb ajánlatát meglepetések és apróbetűk nélkül, hiszen az elmúlt év megmutatta, hogy nem elég jó árat elérni, szükség van olyan szerződésekre, ahol a kereskedők egyoldalúan nem érvényesíthetnek szerződés időszak alatt áremeléseket és egyéb hátrányos feltételeket!

https://www.sourcing.hu/aktualis/vigyazat_csapdak_es_trukkok_az_energiapiacon

 

 

Az elmúlt évben sok pénzt takaríthattak meg azon fogyasztók, akik a soron következő földgáz energia kereskedelmi szerződésüket már korábban megkötötték.  

Aki korán kelt, aranyat lelt, hiszen az elmúlt években a korán ébredő Ügyfeleink az előrehozott beszerzéseknek köszönhetően 12-35 Ft/m3 értékkel alacsonyabb árat tudtak szerződni a szezon végi árakhoz képest.

A lenti diagrammon tökéletesen látszik, hogy aki korán kelt aranyat lelt megtakarítások formájában.

 

A Sourcing Hungary Kft. Magyarország piacvezető független, magyar tulajdonú, energetikai és beszerzési szakértő szervezete. Küldetésünk szakértő szolgáltatóként a legnagyobb pénz, idő és energia megtakarítás elérése ügyfeleink számára.

Szakértőink által támogatott projektekben több mint 4500 fogyasztónál összességben 45 milliárd forintos megtakarítást értünk el energiahatékonysági projektekkel és energia beszerzési tenderekkel, eljárásokkal.

Használja ki Ön is a kedvező piaci környezetet és indítsa el 2020-2021 évi földgáz beszerzését a Sourcing Professzionális Beszerzés keretében mielőbb!

Kérdés, illetve a beszerzési folyamat indítása esetén keressen minket bizalommal!