Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Ki korán kel, aranyat lel – Villamosenergia-beszerzés 2020

Az elmúlt három évben sok pénzt takaríthattak meg azon fogyasztók, akik a soron következő villamos energia kereskedelmi szerződésüket már az első negyedévben megkötötték.  Aki korán kelt, aranyat lelt az elmúlt években, hiszen 2016-ban 20%-kal, 2017-ben 10%-kal, 2018-ban pedig 33%-kal tudtak alacsonyabb árat szerződni a korán ébredők az év végi árakhoz képest. A lenti diagrammon tökéletesen látszik, hogy az elmúlt három évben lokális mélypontok az év első hónapjaiban alakultak ki, amelyet követően az évek hátralévő időszakában jelentős áremelkedések bontakoztak ki. Tavaly 50%-os mértékű volt az emelkedés, amit sokan megtapasztalhattak, hiszen 2018-ban a fogyasztók több mint kétharmada halogatta év végéig a beszerzést, bízva az árak csökkenésébe, ami nem következett be, hiszen az év eleji 40 EUR/MWh szintről év végén már 60-65 EUR környékén tetőzött a 2019. évi határidős villamos energia zsinórtermék megawattóránkénti árfolyama a hazai tőzsdén.

Szerződjön már most 2020-ra és profitáljon az időzítésből!

Tavaly sok fogyasztót kényszerített a magas ár az aktuális árakhoz képest 50-80%-os áremelkedésbe, amit sokan nem fognak elfelejteni! Különösen azokat érintette érzékenyen, akik még 2016 elején szerződtek kétéves időszakra a piaci mélypontnak tekinthető 35 EUR/MWh környéki árfolyamon, hiszen ezen ügyfelek esetében közel duplázódtak a költségek decemberről januárra! Előző éves tapasztalatok alapján profitáljon a korábbi beszerzésből, és szerződje le már most a 2020. évet!  A tavalyi év második felében szerződött árakhoz képest akár 10-15%-os megtakarítás is elérhető a következő évre, amit tovább javít a forint erősödése és a hosszabb távú szerződés is, hiszen kétéves szerződéskötés esetén további 0,6 Ft/kWh árelőny érhető el az egyéves árszinthez képest! További árelőny érhető el az év elején jellemző magasabb kereskedői aktivitásból, amikor az új évi portfolióépítés kezdődik! Kérje támogatásunkat és velünk karöltve szervezzen professzionális elektronikus tendert, hogy megtaláljuk önnek a piac legkedvezőbb ajánlatát!

A Sourcing Hungary Kft. Magyarország piacvezető független, magyar tulajdonú, energetikai és beszerzési szakértő szervezete. Küldetésünk szakértő szolgáltatóként a legnagyobb pénz, idő és energia megtakarítás elérése ügyfeleink számára. Szakértőink által támogatott projektekben több mint  4500 fogyasztónál összességben 45 milliárd forintos megtakarítást értünk el energiahatékonysági projektekkel és energia beszerzési tenderekkel, eljárásokkal.

Használja ki Ön is a kedvező piaci környezetet és indítsa el 2020. évi villamosenergia-beszerzését a Sourcing Professzionális Beszerzés keretében mielőbb!

Kérdés illetve a beszerzési folyamat indítása esetén kérjük keressen minket bizalommal!

 

HUDEX zsinórtermékek árfolyamának alakulása a tárgyévet megelőző évben