Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Közös úton a Telekom és MET

Az Európai Bizottság a cégek összeolvadásáról szóló uniós rendelettel összhangban jóváhagyta a Magyar Telekom és a MET Holding közös vállalkozását - közölte csütörtökön Brüsszelben az uniós javaslattevő-végrehajtó intézmény, amelynek egyik feladata, hogy őrködjék az EU-jog tiszteletben tartásán.

A Magyar Telekom - olvasható a közleményben - távközlési szolgáltatásokat nyújt Magyarországon. Tulajdonosa 59 százalékban a Deutsche Telekom, a többi részvénnyel pedig a budapesti részvénytőzsdén kereskednek. A vállalat ezen túlmenően villanyáramot és földgázt juttat végfelhasználóknak. 

A MET Csoport, amely a MET Holding tulajdonában áll, egyebek közt földgáz, villanyáram és olaj európai adásvételével foglalkozik. A közös vállalkozás a gáz- és villanyáram-ellátás kiskereskedelmi területén tevékenykedik majd Magyarországon.
Az Európai Bizottság megállapította, hogy a tervezett ügylet nem vált ki versenyügyi aggályokat, mert a közös vállalkozás erős versenyhelyzettel - részben az ottani energiapiacon jelenleg is aktív, részben a közeli jövőben várhatóan piacra lépő cégekkel - néz majd szembe Magyarországon. Ezen túlmenően az ügylet csak csekély mértékben növeli a Magyar Telekom piaci részarányát. 
A közös vállalkozás létesítésének ügyletét az úgynevezett szokványos összeolvadási felülvizsgálati eljárás keretében vizsgálták - közölte a brüsszeli testület.