Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 478 Mrd Ft
Projektek száma: 8900 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11000 GWh
Földgáz energia: 2270 Mio m3
Elért meg- takarítás: 45 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Megszünteti versenypiaci lakossági szerződéseit az EON

Az E.ON Energiakereskedelmi Kft. 2019. február 28-ai határidővel megszünteti lakossági villamosenergia-versenypiaci szerződéseit. Az érintett felhasználóknak a villamosenergia-szolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében új szerződést kell kötniük.

Az E.ON Energiakereskedelmi Kft. – a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatallal egyeztetett módon – 2018. decemberében megkezdte az érintett felhasználók részletes tájékoztatását.

Az E.ON Energiakereskedelmi Kft. tértivevényes levél útján tájékoztatta az érintett felhasználóit, hogy 2019. február 28-i határidővel – a Villamosenergia-kereskedelmi Üzletszabályzatának Lakossági Általános Szerződési Feltételek 7.4 pontja alapján – megszünteti a lakossági villamosenergia-versenypiaci szolgáltatását az E.ON Alfa, Bázis, Delta és Tandem tarifáin.

A villamosenergia-szolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében az érintett ügyfeleknek új szerződést kell kötniük 2019. március 1-jei dátumtól kezdődően:

> a felhasználási hely tekintetében működési engedéllyel rendelkező egyetemes szolgáltatójukkal, vagy 
> egy másik villamosenergia-kereskedővel.

Azoknak az ügyfeleknek, akik az E.ON Energiakereskedelmi Kft. egyetemes szolgáltatási területén vételeznek, lehetőségük van az E.ON egyetemes szolgáltatásába visszatérni.

Ehhez a szolgáltató honlapján letölthető, továbbá postai úton is külön eljuttatott „Villamosenergia-vásárlás egyetemes szolgáltatói igénybejelentés” nevű nyomtatványt kell kitölteni, és megküldeni a 7602 Pécs, Pf. 197 címre, vagy szkennelve elektronikusan az araminfo@eon.hu címre legkésőbb 2019. február 25-ig.

Akik nem az E.ON egyetemes szolgáltatását választják vagy nem az E.ON Energiakereskedelmi Kft. egyetemes szolgáltatási területén vételeznek, azoknak az ügyfeleknek egy választott egyetemes szolgáltató, vagy villamosenergia-kereskedő felé kell igénybejelentést tenniük legkésőbb 2019. február 25-ig.

Az érintett ügyfelek területileg illetékes, működési engedéllyel rendelkező egyetemes szolgáltatói és azok elérthetőségei a következők:

ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. (az ELMŰ-ÉMÁSZ ellátási területén)
Szerződéssel, szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézés rovat (LINK)
Tel.: 06 1 238 3838 és 06 46 535 535

NKM Áramszolgáltató Zrt. (az ország teljes területén)
Háztartások, Szolgáltatóváltás rovat (LINK)
Tel.: 06 62 565 600

A jelenleg működési engedéllyel rendelkező egyetemes szolgáltatók és villamosenergia-kereskedők, valamint elérhetőségeik megtalálhatóak a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal honlapján.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal és az E.ON Energiakereskedelmi Kft. felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy amennyiben 2019. március 1-jétől nem rendelkeznek villamosenergia-kereskedelmi szerződéssel, abban az esetben a hatályos jogszabályok alapján a területileg illetékes elosztó a szolgáltatást szüneteltetheti vagy megszüntetheti, és a fogyasztásmérőt leszerelheti.

Kérdés esetén javasoljuk, hogy forduljanak az E.ON munkatársaihoz, akik a díjmentesen hívható 06 80 262 202-es telefonszámon, vagy a versenylakossag@eon.hu e-mail címen érhetők el.