Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 444 Mrd Ft
Projektek száma: 8693 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 9340 GWh
Földgáz energia: 2130 Mio m3
Elért meg- takarítás: 44 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Sourcing közbeszerzési hírek - 2017 június

Összesen nagyjából 1 milliárd forint megtakarítás a három csoportos földgáz energia és négy csoportos villamos energia közbeszerzésben

A Sourcing Hungary Kft. közbeszerzési üzletága három csoportos földgáz energia és négy csoportos villamos energia közbeszerzési eljárást indított meg az idei első félévben, amelyek árlejtései eredményesen lefutottak.

Míg a földgáz energia csoportok tekintetében elért összes megtakarítás meghaladta a 280 millió forintot, addig a villamos energia beszerzése érdekében szerveződött csoportokban elért megtakarítás a 700 millió forintos értékhatárt is elhagyta. A projektek nagyságát jól mutatja, hogy a versenyeztetett mennyiség összesen túlszárnyalta a 13 millió m3-t illetve a 128 millió kWh-t. Emellett az energia kereskedők számát tekintve is kiemelkedően sikeresnek mondhatjuk az eljárásokat, hiszen földgáz tekintetében a Jászberény és Cegléd által gesztorált eljárásban hat, a Siófok által gesztorált tender esetén négy energiakereskedő vett részt, villamos energia tekintetében pedig a Cegléd és Mosonmagyaróvár által gesztorált eljárásban hat, az Isaszeg illetve Újpest Önkormányzata által gesztorált tender esetén öt energiakereskedő vett részt, megteremtve a versenyhelyzetet.

Ennek eredményként a három földgáz energia csoportban elért teljes megtakarítás összesen 280.557.732,- Ft, míg a négy villamos energia csoportban elért megtakarítás összesen 715.512.540,- Ft.

három csoportos földgáz energia közbeszerzési eljárás jellemzői és eredménye:

A négy csoportos villamos energia közbeszerzési eljárás jellemzői és eredménye: