Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Csúcsra fel, irány az Everest!

Újabb csúcstámadás hegyen és az üzleti életben. Ezúttal mindkettőben aktív részvétellel, hiszen a Magyar Everest Expedíció 2017 támogatójaként  ügyvezetőnk és két kollégánk több népszerű közéleti személyiséggel egyetemben elkíséri Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot az Everest déli alaptáborába - 5344 méter magasságig - egy „trekking túra” keretében, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a természet szeretetére és nagyságára.

A csapat március 27-én este idul a Liszt Ferenc repülőtérről, ahonnan dohai átszállással utaznak tovább Nepál fővárosába, Katmanduba. Innen pár nap múlva repülnek az Everest lábához Luklába, és kezdetét veszi az expecíció. Luklából már gyalogosan menetel a csapat az alaptábor irányába, amit az akklimatizáció miatt egy hét alatt fognak elérni. 

Az alaptábor két világot választ el, hiszen ez a túracsapat végső célpontja, ugyanakkor innen indulnak a hegymászók magasabb szintekre. Az expedíció célja, hogy Dávid és Szilárd tisztán - vagyis oxigénpalack és teherhordók használata nélkül -, első magyarként érje el az Everest 8850 méteres csúcsát. A mászók szeretnék felhívni a fgyelmet a természet szeretetére és nagyságára. Ennek szellemében a környezettudatosságra is kiemelt figyelmet fordít az expedíció.

A klímaváltozás és globális felmelegedés egy olyan probléma, ami az emberek összefogása nélkül nem oldható meg. Ezt hivatott kiszolgálni az EU energiahatékonysági programja is, amelynek keretében hazánkban is különböző törvények szorgalmazzák az energiahatékonyságot. Ennek keretében az általunk szervezett üzleti reggeli sorozatnak is kiemelt sikere volt, hiszen 200 fős közönség előtt mutattuk be a Sourcing ezen rendelkezésekbe illeszkedő Energetiai Audit és Energetikai Szakreferens szolgáltatásait. Cselekedjünk együtt egy fenntartható jövőért!

A csapat útja figyelemmel kísérhető a RTL Klub híradásaiban, továbbá a Magyar Everest Expedíció 2017 hivatalos facebook oldalán és a Sourcing weblapján is.

Sok sikert a csapatnak!

"A csúcs csupán egy pont, az odáig vezető út az életed! Jó utat!"

                                                                                                                                            (Klein Dávid)

A Sourcing Kft. csapata az expedíció indulás napján

 

Ügyvezetőnk üzenete a Magyar Everest Expedíció 2017 prospektusában