Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Klein Dávid megkapta a Láma áldását

Klein Dávid megkapta a Láma áldását

Magashegyi hegymászó szokások és a helyi vallási gyakorlat szerint addig nem szabad az alaptábor felett aludni, amíg a hegy engedélyét nem kértük erre és a láma meg nem áldotta az expedíciót.  Dávid tegnap a lámától megkapta az áldást, így már készül az első éjszakára az egyes alaptáborban, ahol már szerdán felállította a sátrát.

Telefonos tájékoztatása szerint jól érzi magát, de sajnos az idő rosszra fordult. Bízik abban, hogy fent tud aludni és holnap a kettes tábort is sikeresen ki tudja építeni. Várhatóan hétfőn reggel élőben is meghallgathatjuk tőle a legfrissebb információkat, hiszen a CLASS FM Morning Show című műsorában telefonon fog bejelentkezni a „lélek hegyéről”. 

A szertartásról megkaptuk Dávid naplóját is:

2015-09-10

„Ma van a puja napja. Ez azt jelenti, hogy egy kövekből felépített oltárnál gallyakat égetünk, egy buddhista láma szent szövegeket olvas fel, rizst, campa lisztet szórunk a levegőbe, csángot (sör-féleség) iszunk és - ami a lényeg - megkérjük a Hegyet, legyen kegyes hozzánk.

Nagyon szép volt a szertartás. A nap maradék részét arra használtam ki, hogy ruhát mossak, töltsek, összepakoljak egy fent alvásra, inhaláljak és pihenjek. Az előrejelzések szerint a holnapi nap még szép lesz, az idő holnapután változik. Ami azt jelenti, hogy - ha szűken is - de elég lehet ez a két nap arra, hogy C1-ben aludjak, majd másnap elérjem C2-t és még aznap (remélem, az időjárás romlás előtt) visszaérjek BC-be.”

Klein Dávid – magashegyi expedíciós hegymászó