Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Sourcing – „Életeket mentünk”

Büszkék vagyunk rá, hogy a Sourcing Hungary Kft. már évek óta tudatos és átgondolt társadalmi felelősségvállalási tevékenységet folytat. Az elmúlt évek során támogatást nyújtottunk a Vörös-iszap károsultaknak, segítettünk a beteg és otthontalan állatoknak, valamint egy hosszú távú támogatói szerződést írtunk alá az UTE JUDO szakosztály alapítvánnyal, így támogatva a hazai sportolókat.

Hagyományainknak megfelelően minden év decemberében adjuk át adományainkat a kiválasztott karitatív szolgálatok vagy egyesületek számára. Nagy hangsúlyt fektetünk támogatásaink eredményes társadalmi hatására, hogy segítségünk mindig egyértelmű célokkal a legjobb kezekbe jusson.
Biztosak vagyunk benne, hogy támogatásunk az elmúlt esztendőben is jó helyre került a Sourcing Karácsonyi Karitatív napon. Adományainkat 2012. december 19-én cégünk operatív igazgatója, Csizmár Emese adta át ünnepélyes keretek között az Országos Mentőszolgálat, valamint a Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona – Kamaraerdő részére.

Az Országos Mentőszolgálat számára cégünk egy kapnográf készüléket vásárolt, amely a súlyos légzési elégtelenségben szenvedő betegek monitorozására szolgál. Az eszköz kulcsfontosságú és nélkülözhetetlen a mentőorvosok gyors és szakszerű munkájához. Az adományt Győrfy Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója vette át.

Reményeink szerint nagy segítséget jelent az a Cardioline típusú EKG készülék, amelyet a Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona – Kamaraerdő részére ajándékoztunk. Az eszközt Dr. Szender Ildikó intézményi orvos és Lukácsi Ilona ápolási vezető vette át az Idősek Otthona nevében.

A társadalmi szerepvállalás azonban többet jelent életmentő eszközök vásárlásánál és átadásánál. Nem csupán az iroda falai között meghatározott támogatások és a vállalati szinten adott adományok nyújtanak segítséget. Egyénileg is sokat tehetünk embertársainkért. E gondolatokat szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy a Karácsonyi Karitatív napon a Magyar Vöröskereszt támogatásával véradást szervezünk.

A személyes részvétel mellett természetesen minden segítő szándékú jelentkezőt is vártunk az eseményen. Örömünkre szolgált, hogy a Sourcing tizenhárom munkatársa mellett számos partnerünk is eljött a véradásra. Az összegyűlt mennyiség emberi életek sokaságát mentheti meg.

Köszönjük valamennyi véradó támogatását!

Többek között:

 • E.ON Földgáz Trade Zrt.
 • Tanács Krisztián - vállalati kapcsolattartó - Nordest Energy Kft.
 • Nagy László - értékesítési igazgató - OPTENERGY Kft.
 • Bauer Ferenc - főenergetikus - BUSZESZ Zrt.
 • Mihály Zsolt - vállalati kapcsolattartó - Nordest Energy Kft.   
 • Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége
 • Bankár Holding Zrt.
 • Szabó Tímea
 • TVO Europe Kft.
 • PAN Hungary Sütőipari Kft
 • Gál István - értékesítési menedzser
 • Ignácz Richárd - kereskedelmi igazgató - CYEB Energiakereskedő Kft.
 • Bauer Kristóf - egyetemi hallgató

Tanács Krisztián és Mihály Zsolt - Nordest Energy Kft.

Tanács Krisztián és Mihály Zsolt - Nordest Energy Kft.

d/images/Bauer Kristóf és Bauer Ferenc - BUSZESZ Zrt.

Bauer Kristóf és Bauer Ferenc - BUSZESZ Zrt.

Gál Istvan

Gál István

Az adományozást és segítségnyújtást 2013-ban is folytatjuk, hiszen vállalatunknak nem csupán a hatékonyság és a teljesítés a célja, hanem a felelősségteljes gondolkodás és társadalmi szerepvállalás is.