Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 478 Mrd Ft
Projektek száma: 8900 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11000 GWh
Földgáz energia: 2270 Mio m3
Elért meg- takarítás: 45 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

10 éves a Sourcing Hungary Kft

A Sourcing Hungary Kft. idén ünnepli 10. születésnapját.

A kerek évforduló jó alkalom arra, hogy összefoglaljuk az elmúlt évtized legfontosabb eredményeit és eseményeit.

 

10 év számokban

Az elmúlt 10 évben 450 milliárd forintos beszerzési értékben nyújtottunk támogatást, ahol több mint 4500 vállalat és intézmény megbízásából bonyolítottunk le ajánlatkéréseket és tendereket különböző beszerzési szegmensekben. Kiemelt mennyiségben vezényeltünk szabad piaci villamos energia és földgáz tendereket: mára mintegy 9300 GWh illetve 2100 millió m3 versenyeztetett mennyiséggel büszkélkedhetünk. A legnagyobb értéket természetesen a tendereken elért közel 45 Mrd Ft megtakarítás jelenti, hiszen küldetésünk a kezdetek óta változatlan: a legnagyobb pénz, idő és energia megtakarítás elérése ügyfeleink számára.

Kiemelt sikereink közé tartozik közbeszerzési üzletágunk teljesítménye. Az elmúlt évek során összesen több mint 380 közbeszerzésre kötelezett ügyfelünk energia közbeszerzését vittük sikerre: a közel 200 önkormányzat mellett felsőoktatási intézmények, szociális otthonok és több állami intézmény is a Sourcing Kft. támogatásával takarított meg jelentős összegeket.

Folyamatos fejlődés

A 10 év alatt mindig arra törekedtünk, hogy ügyfeleink igényeinek maximálisan megfeleljünk, és teljes körű támogatást nyújtsunk. Ennek érdekében folyamatosan bővítettük szolgáltatásaink körét.

A versenypiaci energiabeszerzések után 2009-ben a Duna TV eljárásának lebonyolításával indult közbeszerzési üzletágunk. 2011 óta biztosítunk energiamenedzsment szolgáltatást, melynek keretében számla- és szerződésvizsgálatot, műszaki ellenőrzést, teljesítményoptimalizálást végzünk, így további költségcsökkentéseket érünk el ügyfeleink számára.

Beszerzés terén a villamos- és földgáz energia mellett egyéb termékek beszerzését is ránk bízhatják, hiszen 2011 óta rendszeresen végzünk beszerzés menedzsment tevékenységet: piackutatással és professzionális tenderszervezéssel érünk el alacsonyabb árat, legyen szó akár csomagolóanyag-, alapanyag- vagy szállítmányozási szolgáltatás beszerzéséről.

A jogszabályi változásokat folyamatosan nyomon követve segítjük ügyfeleinket abban, hogy törvényi kötelezettségeiknek eleget tudjanak tenni. Ennek érdekében vezettük be az elmúlt években energetikai audit és energetikai szakreferens szolgáltatásunkat.

Annak érdekében, hogy a kisebb fogyasztási mennyiséggel rendelkező ügyfeleink számára is nagyfogyasztói szintű árakat érjünk el, 2010 óta szervezünk csoportos beszerzéseket a Magyar Energiabeszerzési Közösség keretében, mind a versenyszféra, mind a közbeszerzések terén.

A folyamatos fejlődés jegyében időről-időre szerveztünk szakmai rendezvényeket: 2009-ben és 2011-ben is országos roadshow keretében tartottunk előadásokat és kerekasztal beszélgetéseket több nagyvárosban, Miskolctól Zalaegerszegig. Részt vettünk számos kiállításon és szakmai napon. 2014 februárjában egész napos konferenciát tartottunk, ahol bemutatkoztak üzletágaink, valamint beszámoltunk beszerzési tapasztalatainkról. 2017 márciusában pedig 4 alkalommal hívtuk üzleti reggelire a vállalkozások szakembereit, hogy tájékoztassuk őket az energetikai szakreferens szolgáltatásról, az ezzel kapcsolatos legfrissebb törvényi változásokról, kötelezettségekről.

 

Társadalmi felelősségvállalás

Cégünk munkájának fontos részét képezi a jótékonysági tevékenység. Számos szervezetet, egyesületet támogattunk pénzadományainkkal: 2010-ben a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak, 2011-ben a Noé Állatotthon alapítványnak, 2012-ben a Magyar Vöröskeresztnek, 2013-ban a Miskolci Állatsegítő Alapítványnak juttattuk el adományunkat.

2014 óta rendszeresen támogatjuk a jászberényi Szent István Körúti Egységes Gyógypedagógiai Intézet 170 értelmi sérült diákját. A pénzbeli segítség mellett a kollégák által gyűjtött tárgyadományokat (ruhákat, játékokat, könyveket) is minden évben eljuttatjuk az intézménybe.

De nem csak adományokkal segítünk, hanem tevékenyen is részt veszünk a rászorulók segítésében: a jászberényi iskolában a kerítés és a kerti játékok festésében segítettünk; ott voltunk 2013-ban az árvízi védekezésnél; 2012-ben pedig véradást szerveztünk.

Több alkalommal szerveztünk jótékonysági aukciót is: 2014-ben a Monor és Környéke Csellengők Állatotthon, 2016-ban pedig két intézmény – a jászberényi iskola, valamint egy nepáli óvoda – javára gyűjtöttünk jelentős összegeket.

   

 

Sourcing élet – Ünnepek és hétköznapok

Csapatlétszámunk 10 év alatt a kezdeti 3-ról mostanra 46 főre emelkedett. Ennek megfelelően két alkalommal is nagyobb irodába költöztünk, hogy egyre szebb és kényelmesebb környezetben dolgozhassunk és fogadhassuk ügyfeleinket, vendégeinket.

Rendszeresen tartunk belső csapatépítő rendezvényeket. Ezek – a kikapcsolódáson túl - jó alkalmat biztosítanak arra is, hogy a különböző üzletágak, kisebb csoportok tagjai megismerjék egymást. Hőlégballonos repülés, gokart-verseny, városismereti játék Szentendrén, kalandpark, főzőverseny – csak néhány azok közül az események közül, melyekre a csapat minden tagja szívesen emlékszik vissza. A közös sport is mindig jó alkalom az együttlétre: 6 éve rendszeresen részt veszünk a K&H mozdulj! maratonváltón, kipróbáltuk a sárkányhajózást; a társaság egy része pedig tavaly a kazincbarcikai Spartan Race versenyen is próbára tette erejét.

Több alkalommal is közösen szurkoltunk Klein Dávid expedíciós hegymászónak, aki a Sourcing Kft. támogatásával jutott fel 2015-ben a Manaslu, majd 2016-ban az Annapurna 8000 m feletti csúcsára. Három kollégánknak pedig nem mindennapi élményben volt része 2017-ben, amikor Klein Dávid és Suhajda Szilárd társaságában egészen az Everest alaptáboráig jutottak a Magyar Everest Expedíció keretében. 

 

 

   

 

Ezúton is köszönjük Partnereink 10 éves bizalmát és együttműködését, mellyel megtiszteltek minket!

Bízunk benne, hogy a továbbiakban is közösen dolgozhatunk a sikerért, és az eddigieket is túlszárnyaló eredményeket érhetünk el!