Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Makalu 2020 expedíció a Sourcing Kft támogatásával!

Újabb nyolcezresre indul az Eseményhorizont két hegymászója, Klein Dávid és Suhajda Szilárd. A Magyar Makalu Expedíció egyik kiemelt támogatója a Sourcing Hungary Kft. Az eseményről február 12-án a Big Wall mászóteremben tartottak sajtótájékoztatót, ahol az alaptábori felszerelés egy részét is bemutatták.

Fél évvel ezelőtt zárult sikerrel az Eseményhorizont csapatának legutóbbi expedíciója: Suhajda Szilárd első magyarként ért fel a 8611 méteres K2 csúcsára, oxigénpalack használata nélkül. Már a leérkezés napján eldöntötték: 2021-ben Dáviddal együtt indulnak az Everestre. Előtte azon idén tavasszal a Makalu 8463 méteres csúcsát veszik célba.

A Himalájában három „leget” szokás emlegetni: a legveszélyesebb Annapurnát, amelyet Klein Dávid mászott meg első magyarként 2016-ban, a legnehezebb K2-t, amelynek csúcsán Suhajda Szilárd állt 2019-ben, és a legmagasabb Mount Everestet, amelyet még nem mászott meg magyar állampolgárságú hegymászó oxigénpalack használata nélkül. Dávid és Szilárd célja, hogy 2021-ben együtt álljanak az Everest csúcsán, előtte azonban a 8463 méteres Makalura készülnek, amely számos kihívást tartogat számukra.

Tudjuk mire készülünk, így most, a felkészülés során, mindent darabjaira szedünk - edzéstervet, stratégiát, a mentális felkészülést - és mindezt igyekszünk úgy újra összeállítani, hogy eddigi legjobb eredményeinkhez hozzá tudjuk rakni a hiányzó 239, illetve 150 métert. - mondta el Klein Dávid. 

A Makalu a Föld ötödik legmagasabb csúcsa, amely a Mount Everesttől 19 km-re található a kínai-nepáli határon. A négyoldalú piramist formázó hegyet a technikásabb, nehezebb nyolcezresek közé szokás sorolni. A magyarok közül eddig egyedüliként 2008-ban Erőss Zsolt érte el a csúcsot.

A sajtótájékoztatón részt vett a csapat harmadik tagja, Ács Zoltán is, aki alaptábori vezetőként szakértelmével és értékes tapasztalataival fogja támogatni Dávidot és Szilárdot. 

A Magyar Makalu Expedíció csapata április elején indulnak Nepálba. Az alaptábor elérése körülbelül 2 hetet vesz igénybe, majd 3-4 akklimatizációs kör következik. A csúcstámadás május végén-június elején várható.

Kövessék az expedíció híreit honlapunkon és a facebook oldalunkon!