Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Megalakult a Sourcing Consulting Kft.

A Sourcing csoport részeként megalapítottuk a Sourcing Consulting Kft.-t. A vállalati tréningekre szakosodott társaság 2014. február 14-én került bejegyzésre a cégbíróságon. A társaság célkitűzése, hogy a trénerpiacon egykulcsos megoldást biztosítson a partnereknek, egy kézből biztosítva a képzések széles palettáját. Ennek érdekében a legtapasztaltabb szakértőket választottuk ki, amely kollegák több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek készségfejlesztés, szervezetfejlesztés, értékesítési képzések és vezető programok területein egyaránt a versenyszférában és az állami szférában.

Célunk, hogy a Sourcing Hungary Kft. beszerzési projektjeiben megszokott minőséget és professzionizmust biztosítsuk partnereink számára a tréningek és képzések területén is. Vezető trénereink éves szinten több száz tréninget szerveztek vállalatoknál és intézményeknél különböző területeken.  A portfólió kínálatunkban található tréningekben, coachingokban, tanácsadói tevékenységekben hangsúlyos előkészítéssel változatos eszköztárat alkalmazunk annak érdekében, hogy ügyfeleink hatékonyságukban, eredményességükben fejlődjenek, a kívánt változás pedig realitássá váljon.

Képzés-fejlesztési hozzáállásunkat leginkább az erős humán orientáció, a piaci folyamatok megismerésére való nyitottság, az ügyfeleink igényeire szabott program megvalósítás, a hosszú távú minőségi együttműködésre való törekvés, továbbá a szakmai alázat jellemzi.

Tapasztalatunk szerint egy készségfejlesztést célzó tréning akkor válik igazán hatékonnyá, ha életszerű, ugyanakkor meglepő formai megoldásokkal sikerül megvilágítani és tudatossá tenni a fejlesztendő készségeket.

Tanácsadás és coaching megbízásaink során különös figyelmet szentelünk ügyfeleink és szakembereink „kompatibilitására”, a projektek aktuális tanácsadó összetételére is. Azt minden esetben úgy állítjuk össze, hogy a felkérő szervezet piacának, alapkompetenciájának, igényeinek leginkább megfeleljen.

Minőségbiztosításunk alapjait vevőink visszajelzéseinek folyamatos monitorozása, a Sourcing Hungary Kft. valamennyi munkatársa által elfogadott közös szakma-etikai standardok és a rendszeres belső továbbképzések jelentik.

További információk a honlapon:

http://www.sourcingconsulting.hu