Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 478 Mrd Ft
Projektek száma: 8900 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11000 GWh
Földgáz energia: 2270 Mio m3
Elért meg- takarítás: 45 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Villamos energia beszerzés 2019

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2019.01.01-vel kezdődő villamos energia évre vonatkozóan, amennyiben nem rendelkeznek még energiakereskedelmi szerződéssel, a hazai jogszabályi környezet és gyakorlat alapján 2018. november 30-ig szükséges bejelenteni jelenlegi kereskedőjük felé az új kereskedő kilétét.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy villamosenergia beszerzését legkésőbb a november 26-val kezdődő héten szükséges lezárni.

Ugyanakkor nem érdemes a tendert az utolsó pillanatra hagyni, hiszen a kereskedői kapacitások is végesek, a portfoliók feltöltődhetnek, továbbá látható a magyar tőzsdei zsinór termek árán (HUDEX baseload), hogy október eleje óta mintegy 6 EUR/MWh-val, azaz nagyságrendileg 2 Ft/kWh-val csökkent a villamos energia tőzsdei termék ára a magyar tőzsdén.

A Sourcing Hungary Kft. Magyarország piacvezető független, magyar tulajdonú, energetikai és beszerzési szakértő szervezete. Küldetésünk szakértő szolgáltatóként a legnagyobb pénz, idő és energia megtakarítás elérése ügyfeleink számára.

Szakértőink által támogatott projektekben több mint  4500 fogyasztónál összességben 45 milliárd forintos megtakarítást értünk el energiahatékonysági projektekkel és energia beszerzési tenderekkel, eljárásokkal.

Használja ki Ön is a kedvező piaci környezetet és indítsa el 2019. évi villamos energia beszerzését a Sourcing Professzionális Beszerzés keretében mielőbb!

Kérdés illetve a beszerzési folyamat indítása esetén kérjük keressen minket bizalommal!