Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Sourcing Csúcstámadás 2015 - Csúcselérés a hegyen és az üzleti életben

Amíg a Sourcing Manaslu Expedíció keretében Dávid példát mutatva a Lélek hegyén hódított meg újabb nyolcezres csúcsot, addig társaságunk idén az üzleti életben ér el újabb rekordokat. Dávid expedíciós filozófiája, valamint a Sourcing Hungary Kft. működése és szellemisége között számos összefüggést és párhuzamot véltünk felfedezni, így teljes körűen azonosultunk a küldetéssel, hiszen kitűnően illeszkedik társaságunk idei csúcshódító stratégiájába.

A Sourcing Manaslu Expedíció 2015 keretében Klein Dávid expedíciós hegymászó sikeresen megmászta a világ 8. legmagasabb hegycsúcsát, amely a Himalája hegységben található Manaslu, oxigénpalack és serpák támogatása nélkül.  8156 méter magasra jutott fel és ért vissza épségben mindnyájunk örömére a Lélek hegyéről. A sikerekről egy sajtótájékoztató keretében számoltunk be.

A 2015-re tervezett stratégiánk, miszerint idén újabb csúcsok meghódítására készültünk, szintén megjelent mind társaságunk, mind Dávid idei célkitűzéseiben is. A siker érdekében már az első félévben számos fejlesztést (szervezet, folyamat, termék, készség) eszközöltünk, új termékeket alkottunk, amely megfelel a hegymászók erőnléti, technikai és pszichikai felkészülésének. Amíg a Sourcing Hungary „csúcsmászó csapata” idén a nyolcadik üzleti évet kezdte meg óriási tervekkel, addig a Sourcing Manaslu Expedíció a világ nyolcadik legmagasabb hegyének meghódítását tűzte ki célnak. Érdekességként a nyolcas a numerológia rendszerében is visszaköszön, hiszen a 2015. évi esztendő a nyolcas évet szimbolizálja. (2015=2+0+1+5 = 8).

Csúcstámadó stratégiánk belső kommunikációja keretében ismerkedtünk a hegymászással, belső prezentációnkhoz gyűjtögettük hegymászós videókat és képanyagokat, hogy azonosuljunk a csúcsra törés szellemiségével. Ennek keretében a félévértékelő rendezvényünkre egy „igazi” hegymászót is invitáltunk a csapatba, ahol Klein Dáviddal a Dobogókő 700 méteres csúcsát hódítottuk meg közösen a Rám-szakadék oldaláról

A közös túrán és korábbi expedíciókról tartott fotós élménybeszámoló keretében ismerkedhettünk meg Dávid expedíciós mászási filozófiájával és véltünk felfedezni számos párhuzamot és összefüggést működésünkkel:

 • Nagy kihívások, újabb csúcsok meghódítása, kiemelt figyelem és fegyelem az akklimatizáció során, ami társaságunk óriási előnye is, hogy villámgyorsan alkalmazkodunk a piaci környezethez és folyamatos fejlesztésekkel reagálunk a megváltozott igényekhez.
 • Tisztán mászás (oxigénpalack nélkül), amely a Sourcing Hungary legfőbb értéke, úgymint a tisztességes versenyeztetés, pályázók számára esélyegyenlőség biztosítása, csatlakozás a közbeszerzés etikai kódexéhez és korrekt, tisztességes piaci magatartás fenntartása.
 • Fontos az energia- és környezettudatosság, amely szintén ugyanolyan fontos a hegyen, mint a mi működésükben.
 • Serpák nélküli mászás, ami külső támogatás igénybevételének nélkülözését jelenti, ahogy társágunk is „mászott” az elmúlt nyolc évben, önállóan lépésről lépésre külső finanszírozás nélkül.
 • Társadalmi felelősségvállalás, miszerint Dávid minden esetben figyel a helyeik támogatására, úgy mi is igyekszünk az általunk elért sikerekből valamit visszaadni az arra rászorulóknak, vagy hozzájárulni mások álmainak beteljesüléséhez, nemes célok megvalósulásához.

A Sourcing Hungary Kft. nevében gratulálunk Dávidnak és örömmel tölt el, hogy újabb sikert könyvelhetünk el a számos társadalmi felelősségvállalás és a sportolás támogatása területén. Dávidnak már sikerült, most rajunk a sor:

Versenyeztetett villamos energia mennyiség tekintetében már elértük mi is a Manaslu 8156 méteres csúcsát, hiszen az idén lebonyolított és közbeszerzés keretében meghirdetett mennyiség meghaladja a 815,6 millió kWh mennyiséget.

A Manaslu dupla csúcsának mintájára társaságunk ebben az évben a villamos energia témakörben hirdetett eljárásokat jellemzően két éves időszakra írta ki kihasználva az áram tőzsdei mélypontot.

Sourcing csúcstámadás 2015.

Célunk, hogy idei évben az alábbi főbb mutatószámokban érjünk el újabb csúcsokat, rekordokat:

 • Ügyfélprojektek száma
 • Elért megtakarítás
 • Éves beszerzési érték
 • Versenyeztetett villamos energia mennyiség
 • Versenyeztetett földgáz energia mennyiség
 • Alkalmazotti létszám
 • Éves nettó árbevétel

Év végén a fenti mutatók vonatkoztatásában beszámolunk csúcstámadásunk sikereiről a számok tükrében